Research Plan


مقدمه

 

از آغاز شکل گیری نظام جمهوری اسلامی افغانستان انکشاف تحقیقات علمی در پوهنتون ها به عنوان یک ضرورت استراتیژیک مد نظر بوده و روی این ملحوظ پوهنتون کاروان پالیسی انکشاف تحقیقات علمی را برای انکشاف تخصصی علوم طرح ریزی نموده است.

پوهنتون کاروان به عنوان نهاد اکادمیک همواره تلاش دارد که با در نظرداشت تحولات در عرصه های سیاسی، حقوقی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی تحقیقات استراتیژیک را انجام دهد.

پوهنتون کاروان با توجه به نیازهای جامعه افغانستان در چهارچوب (مرکز تحقیقات مسلکی کاروان) در دیپارتمنت های چهارگانه (علوم سیاسی، حقوق، کمپیوتر ساینس و اداره تجارت) تحقیقات را به انجام میرساند.

دیدگاه:

پوهنتون کاروان می خواهد با توسعه و انکشاف سطح کمی و کیفی خدمات خویش، خود را با معیار های ملی و بین المللی عیار سازد و به حیث یک نهاد تحصیلی، علمی، تحقیقی و تخصصی جهت انکشاف استعداد ها، در سطح ملی و بین المللی مصدر خدمت به جامعه گردد.

 

مأموریت:

پوهنتون کاروان متناسب با معیار های یک نهاد تحصیلات عالی، خدمات تحصیلی، تحقیقی، مسلکی و تخصصی را در بخش های نظری و عملی در پرتو ارزش های اسلامی و ملی، پلان استراتژیک و پالیسی های پوهنتون به هموطنان خویش عرضه می نماید.

هدف:

انکشاف علمی از طریق تحقیقات علمی در سطح کشور با توجه تحولات در عرصه های مختلف از هدف های مهم پوهنتون کاروان می باشد.

تشکیلات و اعضاء

تشکیلات اعضای مرکز تحقیقات مسلکی پوهنتون کاروان؛ معاونیت علمی در راس و دیپارتمنت های چهارگانه و استادان مربوطه ای آن می باشد.

الف. بخش ترجمه کتب و مقالات عملی:

1. ترجمه کتب:

پوهنتون کاروان با توجه به ضرورت های تحصیلی محصلین، مقالات علمی و درسی را برای دیپارتمنت های چهارگانه خود آماده ساخته و کتب علمی کشورهای پیشرفته را با رعایت حق کاپی رایت ترجمه و در خدمت محصلین قرار می دهد.

2. ترجمه مقالات:

پوهنتون کاروان با توجه به ضرورت های تحصیلی محصلین، مقالات علمی مد درسی را برای دیپارتمنت های چهارگانه خود آماده ساخته و کتب علمی کشورهای پیشرفته را با رعایت حق کاپی رایت ترجمه و در خدمت محصلین قرار می دهد.

ب. بخش تالیف کتب علمی:

1. تالیف کتب:

پوهنتون کاروان با توجه به ضرورت های تحصیلی محصلین، کتب علمی و درسی را از طریق دیپارتمنت های چهارگانه با رعایت اصول تحقیق توسط استادان مسلکی تهیه و ترتیب نموده و در خدمت محصلین قرار می دهد.

2. تحقیق و تهیه مقالات علمی:

پوهنتون کاروان با توجه به ضرورت های تحصیلی محصلین، مقالات علمی ممد درسی را از طریق دیپارتمنت های چهارگانه با رعایت اصول تحقیق توسط استادان مسلکی تهیه و ترتیب نموده و در خدمت محصلین قرار می دهد.

1. تالیف ماهنامه علمی:

پوهنتون کاروان با توجه به ضرورت های علمی، ماهنامه های علمی خویش را در شروع هرسال از طریق دیپارتمنت های چهارگانه با رعایت اصول تحقیق توسط استادان مسلکی تهیه و ترتیب مینماید.

طرح توسعه توأمیت های علمی پوهنتون کاروان

توأمیت های علمی یا عقد قرار داد های تحصیلی یکی از نیازمندی های هر نهاد تحصیلی است. زیرا علم امروزه در گروه شخصی خاصی یا نهاد تحصیلی خاصی یا مجمع خاصی نیست؛ از این رو نیاز است میان نهاد های تحصیلی با عقد قرار داد های علمی تشریک مساعی صورت بگیرد و در عرصه فناوری و تحقیقات و در عرصه عرضه خدمات و ایجاد تسهیلات تحصیلی با اشتراک تجربه ها و دیدگاه ها امور مربوطه را به پیش باید برد.

از طرف دیگر امضای توأمیت های علمی میان نهاد های تحصیلی در عرصه تبادل نظر و دیدگاه های محصلین و استادان یک نهاد تحصیلی با نهاد و نهاد های تحصیلی سهولت های خوبی را فراهم می کند تا با استفاده از آن می توانیم محصلین و استادان خود را از طریق توأمیت و سیرهای علمی با نهاد تحصیلی دیگر، کشور دیگر و یا جامعه دیگر آشنا سازیم و از کشفیات و فناوری و نحوه های به روز شده تسهیلات تدریس ممالک دیگر استفاده اعظمی نمایم.

پوهنتون کاروان به خاطر دانش افزای و بهبود ظرفیت های محصلان و استادان خویش با نهادهای مختلف تفاهم نامه های همکاری را امضا نموده است:

  1. پوهنتون علامه اقبال لاهوری پاکستان
  2. نهاد آیسیک افغانستان
  3. نهاد اندیشوران افغانستان
  4. نهاد giz
  5. مراکز حقوقی و استاژ قضای

البته این تفاهم نامه ها و توأمیت های علمی برای نهاد تحصیلی که قصد ادامه فعالیت با کیفیت را دارد کافی نبوده و با پلان های توسعه وی و انکشافی آن را تقویت می نماید. و در نظر دارد با گذشت هر سال با یک نهاد تحصیلی داخلی یا خارجی قرارداد علمی تازه امضا کند.

 

 

Partners:


CONTACT US

KARWAN UNIVERSITY
END OF KABUL UNIVERSITY ROAD,
KABUL, AFGHANISTAN
+93786 000 177
+93786 000 277
info@karwan.edu.af

CONNECT

LIBRARY
Current Student
STAFF LOGIN
CERTIFICATE
VERIFICATION
LOCATION MAP